Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

El festival REC premia la pel·lícula xilena "Los Perros"

Les seqüeles, a la seva societat, de la dictadura de Xile ressonen  en l’òpera prima de la directora xilena Marcela Said: Los Perros. Un film que teixeix una trama que ha captivat el jurat internacional del festival REC. Ha estat la guanyadora de la dissetena edició del festival, escollida entre onze propostes. El jurat també va mencionar Les Garçons Sauvages de Betrand Mandico, premiada a més pel jurat Jove. Matar a Jesús s’ha endut el premi del públic mentre Adiós Entusiasmo, de Vladimir Duran ha estat aplaudida pel jurat de la crítica. Són els noms propis d’una dissetena edició del REC que ha mobilitzat prop de 3.000 espectadors, evidenciant una consolidació que ara els organitzadors volen redimensionar. Adverteixen però que, per créixer en qualitat necessiten el suport institucional.

Més enllà de les pel·lícules en concurs, la consolidació del REC s’ha de buscar també en les activitats paral·leles que s’hi ha forjat, especialment a través de les trobades professionals i la possibilitat que tenen els cineastes novells d’interactuar amb professionals del sector per presentar treballs inèdits a la secció Primer test, que també es premien, tot i que en aquest cas, el contacte entre cineastes i agents ja és un premi en sí. En aquesta última edició, s’han escollit quatre treballs entre una vintena. En total, set professionals internacionals (agents de vendes, programadors o productors entre altres) han participat de la iniciativa.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ