Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Covestro invertirà a Tarragona 200 milions en una planta de clor i millores en producció

 

Covestro construïrà al parc industrial de Tarragona la seva pròpia planta de producció de clor dins un projecte global d'inversió de 200 milions d'euros fins el 2020. El fabricant de materials Covestro té l'objectiu de consolidar la seva planta de producció a Tarragona més enllà del 2020 per augmentar la competitivitat del seu complex al territori. El projecte més important serà la construcció d'una planta pròpia de producció de clor. Utilitzarà l'última tecnologia en eficiència energètica.

Un dels principals productes que es produeix a Tarragona és l'MDI ,una espuma rígida que s'utilitza de matèria prima per aïllaments en edificis o equipaments de refigeració. El projecte d'inversió té l'objectiu de passar de les actuals 50.000 tones de producció anual a les 220.000. Covestro va tancar el 2016 amb una facturació d'11.900 milions d'euros. 

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ