CBT - La Roda (67-80)

El CBT haurà de guanyar diumenge a la pista del Jairis (19 hores) i en l'última jornada per evitar el descens directe a la Lliga EBA. La cinquena derrota consecutiva dels blaus ho deixa tot encara per decidir-se. L'ensopegada del Cornellà, però, permet disposar encara d'un triomf de diferència respecte a la zona de descens. 

Ara bé, els del Llobregat disposen de dos partits encara per disputar. El bàsquet "average" és favorable als tarragonins, és a dir que el passi al "playout" seria possible fins i tot perdent aquest cap de setmana sempre que el Cornellà no guanyi els seus dos compromisos. Sumar contra el Jairis permetria també avançar els murcians, una victòria per damunt i que avui també han perdut. 

La defensa de La Roda ha estat un dels principals factors de diferència amb un CBT irregular, amb importants desconnexions puntuals i que s'ha mostrat imprecís en atac durant el primer període. També ha concedit massa al darrere amb desavantatges de fins a tretze punts. S'han trobat a faltar, especialment, els punts habituals de Kevin Coronel en una jornada, l'última al Serrallo, en què el màxim anotador tarragoní ha estat Adrià Duch amb 20 punts.  

Parcials: 13-16, 19-21, 15-18 i 20-25

Fitxa del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2174160