Nàstic - Vila-real B (2-2)

Un gol del porter Suárez amb el temps gairebé exhaurit ha evitat que el Nàstic arrenqui la segona fase amb derrota. Mal menor contra un Vila-real B incòmode i que ha tingut contra les cordes l'equip tarragoní, reviscolat amb l'entrada d'homes de refresc a les acaballes. Així, el Nàstic suma el primer punt de la lligueta que l'enfrontarà als tres millors classificats del subgrup valencià i balear.

Pedro Martín ha avançat el Nàstic al minut 23 aprofitant un error defensiu visitant. Al 29', però, Arana ha igualat la tarda amb un golàs que ha sorprès Suárez pel pal curt. El filial groc no ha disposat de més ocasions clares durant el primer tram de partit, però ha generat perill constant buscant l'esquena de la rereguarda grana.

Ja a la segona part Álex Millán ha aconseguit l'1 a 2 de penal clar comès per Albarrán: res a dir de l'àrbitre aquest cop, malgrat que el ball de targetes i el llistó irregular a l'hora d'assignar-les durant ha tret de polleguera el Nàstic.

Toni Seligrat ha donat entrada a Fullana i Joel Lasso com a únics canvis fins al minut 80 quan ha apostat a la vegada per Thomas Amang, Lupu i Pol Ballesteros; és just quan l'assetjament ha estat continu fins al final, quan Suárez ha aparegut al segon pal després d'un córner des del cantó esquerre per protagonitzar el 2-2 definitiu.

La lligueta dels millors continuarà el cap de setmana vinent al camp d'un Alcoià que ha perdut contra el Barça B (2-1). Un dia en què es preveu la tornada de Brugui, peça clau del Nàstic.