Que ajudi el Serrallo

Guanyar o guanyar. El CBT necessita fer-se fort al Serrallo per evitar, com a mínim, les places de descens directe a la Lliga EBA. Queden tres jornades i reaccionar diumenge contra el Navarra és just l'empenta que necessita un equip amb greus problemes físics.

Si la temporada s'acabés avui, el CBT disputaria la promoció per la permanència a la LEB Plata per culpa de tres derrotes consecutives que l'han allunyat a una victòria de la salvació directa i que el deixen només una per damunt del pou classificatori. Per abandonar les últimes quatre places caldria possiblement guanyar-ho tot contra Navarra, La Roda i Jairis. Per eludir el descens, ser fiables al Serrallo on es disputaran els dos pròxims compromisos.

L'aspecte físic no ajuda perquè Ferran no entrena per molèsties a l'esquena, mentre que Manu Vázquez i Dani Fernández són, ara per ara, baixa per lesió.

navarra 1 abril

La manca de regularitat dels blaus durant els partits és la resposta natural del cos per la sobrecàrrega d'esforç després d'una campanya amb aturades constants previstes i imprevistes. L'última ratxa positiva del CBT, però, va iniciar-se a la pista del següent rival, un Navarra amb la permanència pràcticament assegurada. La grada ha d'ajudar.

A l'espera de recuperar efectius els dies previs, el CBT-Navarra es jugarà diumenge a les 19 hores i no dissabte com és habitual al Serrallo.