Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Els cineastes locals, protagonistes al REC

Protagonisme dels cineastes forjats a Tarragona en el dia previ a la posada de llarg d’una nova edició del festival internacional de cinema de Tarragona. El REC, que ja fa setze anys que camina, reforça un any més els seus vincles amb els creadors vinculats a la seva àrea d’influència. El festival va convertir-se en l’altaveu de cinc curtmetratges dirigits per joves cineastes locals. Cinc curtmetratges escollits per un jurat jove que ha buscat la diversitat de gèneres i concepcions estètiques en la seva tria.

Una varietat estilística que reforça per exemple, la proposta The Falling Woman d’Alberto Pérez i Marta Arjona, vinculada al món de la videodansa.Joves directors forjats a Tarragona com Ramon Hernández, Raquel Choy, un equip encapçalat per Arnau Artigas d’estudiants de la URV o Adrià Guxens, van poder presentar les seves obres. Van coincidir a aplaudir la iniciativa del REC com una eina per donar-se a conèixer.Enguany, el REC ha estrenat també una nova iniciativa destinada a nous talents, que consisteix a elaborar un curtmetratge en només dos dies. Els premiats d’aquesta primera edició de l’Engegar van ser Mario Tomàs, Gerard Torres i Sergi Miró per Petita. 

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ