Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

L'atur torna a créixer durant el novembre a les comarques de Tarragona

 

Important augment de l'atur, durant el mes de novembre a les comarques de Tarragona. De fet, a tot Catalunya s'han quedat prop de 7.400 persones sense feina, més que en balanç global de tot l'espanyol, sumades les altes i les baixes, 7.255. És el quart més consecutiu d'augment d'aturats a Catalunya. En concret a la demarcació de Tarragona la xifra de l'atur ha crescut un 3 i mig%, de prop de 1.800 persones, arriban a les 52.200. Malgrat aquest increment però, si fem una lectura positiva podem comprovar que són més de 3.700 aturats menys que el novembre del 2016, un 6,65%.

Per sectors, els serveis són els més perjudicats, en canvi les dades baixen a l'agricultura i la construcció. En total, a Tarragona s'han fet 5.300 contractes menys, prop d'un 17% menys que el mes passat. Els sindicats creuen que les dades, tot i millors que fa un any, no amaguen la precarietat dels llocs de treball, amb pitjors condicions laborals que abans de l’inici de la crisi.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ