Llagostera - Nàstic (1-0)

Segona derrota del Nàstic aquesta temporada, totes dues a domicili, que no evita resoldre matemàticament el passi a la primera ronda d'ascens de categoria gràcies a l'ensopegada del Badalona.

El gol de Dieste set minuts abans del final impedeix que els grana treguin res de profit d'un Municipal de Llagostera on mai ha guanyat i on cap equip s'ha endut els tres punts durant la present campanya. 

Ha estat al minut 38 quan els gironins s'han avançat en el marcador després d'una falta picada per sobre de la tanca tarragonina i que ha executat Dieste per aconseguir l'únic gol del partit. Els de Toni Seligrat han saltat a la gespa conscients que un sol punt els classificava matemàticament per a la següent ronda quan encara queden dues jornades més per jugar-se, èxit assolit hores després amb la derrota badalonina. Els d'Oriol Alsina, mentrestant, no disposaven de marge d'error per acostar-se a la zona alta de la classificació.

Els primers minuts han estat de domini grana amb un parell d'ocasions de Bonilla que han precedit el primer canvi del Llagostera fruït de la lesió de David (24'). Més enllà del gol, el Nàstic ho ha intentat i el tècnic ha mogut banqueta a la represa amb l'entrada homes d'atac com Pol Ballesteros, Fran Carbia, Joel i Lupu, avui debutant amb el Nàstic. Poc abans del final, al minut 90, la defensa del Llagostera ha desviat sota pals un xut del mateix Joel. 

Així, el Nàstic tanca la ratxa de 16 enfrontaments sense perdre, continua com a líder de la Segona B amb la PRO assegurada i el cap de setmana vinent rebrà l'Espanyol B al Nou Estadi.