Llagostera infranquejable

Si el Nàstic suma un punt a Llagostera, accedirà matemàticament a la primera ronda d'ascens L'equip no coneix la derrota des del primer compromís de Lliga. Ningú ha guanyat a Tarragona i ningú ho ha aconseguit tampoc a Llagostera en els únics dos camps intocables del subgrup català de la Segona B. I el Nàstic ja sap què és perdre enguany a terres gironines perquè ho va fer a la pròrroga de la Copa Federació. El Llagostera compta amb poques possibilitats d'accedir a la fase d'ascens i encara ha de confirmar la permanència.

La derrota de la setmana anterior contra el Barça B els obliga a desfer-se de tot un líder, el Nàstic de Toni Seligrat, que pot gairebé enllestir el passi a la següent ronda fins i tot sense guanyar.

Els grana compten amb tres punts d'avantatge respecte a l'Andorra, que descansa, i el Barça B a manca de tres partits. El primer dels rivals que quedaria fora de la següent fase es trobe cinc punts per sota. El Llagostera-Nàstic es disputarà aquest dissabte a les 17.30 hores. Fausto Tienza complirà un partit de sanció i Gonzi, Jesús Rueda i Brugui continuen sent baixa aquest cap de setmana.