CBT - Prat (74-72)

Pas de gegant del CBT, que suma la tercera victòria consecutiva, avui contra un dels millors equips de la LEB Plata i en l'últim partit pendent dels ajornats per la COVID. Els de Berni Álvarez, en zona de permanència abans d'enfrontar-se aquest cap de setmana al Cornellà, rival directe, a domicili.

Una cistella de Jaume Zanca ha situat els blaus vuit punts per damunt en l'inici de l'últim quart, però el Prat ha contraatacat amb un parcial de 0-15 que ha deixat el partit coll amunt, tot i que el CBT s'ha aixecat per reflectir el 63-65 a manca de cinc minuts. El 63-69 semblava gairebé insalvable amb 3 minuts per consumir-se, però el bon balanç defensiu i l'encert de Dani Tugores (25 punts) i Adrià Duch ha capgirat un altre cop l'electrònic (72-69) amb tan sols 46 segons per davant.

cbt 10 març

El Prat ha tingut un darrer atac per forçar la pròrroga a la desesperada i l'intent de triple no ha entrat. Des de la línia de tirs lliures el CBT ha sentenciat la nit per endur-se un triomf vital tot i l'absència de Dejan Bjecic, que no ha pogut jugar perquè encara no s'havia incorporat a l'equip quan va endarrerir-se el duel.

Els tarragonins van abandonar fa uns dies les places de descens a l'EBA per situar-se en zona de "playout". Avui completen un pas més perquè amb 8 victòries i 12 derrotes, si s'acabés ara la temporada, se salvarien.

TAC12 emetrà en directe el Cornellà-CBT, dissabte des de les 18.05 hores.

Parcials: 24-18, 11-22, 21-10 i 18-22