El darrer "bonus track" intersetmanal del CBT

Demà dimecres es juga al Serrallo l'últim partit ajornat al seu dia pel brot de coronavirus d'un CBT que ha despertat a la LEB Plata amb dues victòries consecutives. El següent rival és el Prat, teòric favorit. Aquest cop, guanyar no és imperatiu però aportaria un plus de tranquil·litat de cara al desplaçament de dissabte a Cornellà.

El quart per sota no pot veure's obligat a guanyar contra el quart per dalt però aconseguir-ho seria completar un enorme pas cap a la permanència. El CBT ha abandonat la zona de descens directe gràcies als triomfs consecutius contra Navarra i L'Hospitalet. Encara no gaudeix de l'estat físic òptim però sí que ha recuperat bona part de la confiança perduda durant els primers dos mesos de l'any. Suficient per preparar amb menys dubtes el següent compromís de la LEB Plata previ a la visita a la pista del Cornellà, aquest sí, rival directe per la salvació

L'anada al Prat va acabar amb victòria local per 87 a 60 en contra d'un CBT que no podrà comptar amb Dejan Bjelic perquè encara no era blau quan va ajornar-se el partit. Els visitants encadenen tres victòries i són candidats a l'ascens.

El CBT-Prat començarà demà dimecres a les 20.30 hores. Si els tarragonins sumen, abandonaran la zona de promoció per la permanència a la Plata.