Dol per la mort d'Albert Vallvé

Aquest diumenge s'ha conegut la mort de l'advocat i polític tarragoní Albert Vallvé als 75 anys. Vallvé va ser regidor de l'Ajuntament, vicepresident de la Diputació i una persona molt vinculada al teixit cultural i social de la ciutat.

Tarragona ha mostrat en les darreres hores el dol per una de les cares més conegudes de la ciutat en els àmbits polític i cultural de les darreres dècades. Albert Vallvé, que va morir aquest diumenge als 75 anys, va ser una persona clau de la societat tarragonina gràcies a la seva implicació en nombroses iniciatives.

Advocat de professió, va ser regidor de l'Ajuntament de Tarragona des del 1999 al 2015 per Convergència i Unió, ocupant la regidoria de cultura durant els anys del govern de Joan Miquel Nadal i posteriorment a l'oposició. En paral·lel, també va ser vicepresident de la Diputació de Tarragona i anteriorment, l'any 1993, havia estat designat senador per Tarragona a la cambra alta.

Una figura política de primer nivell a la ciutat que va compaginar en tot moment amb la seva implicació en el teixit cultural tarragoní. I és que durant dècades també va ser la figura que encarnava al Magí de les Timbales, participant així del seguici de Santa Tecla. També va ser casteller dels Xiquets de Tarragona i va estar molt implicat amb la Setmana Santa com a congregant de la Sang, sent el pregoner de l’esdeveniment l'any 2013. 

Durant les darreres hores les xarxes socials s'han omplert de comentaris destacant la seva figura i el consistori tarragoní ha mostrat el seu condol a través d'una nota oficial.