Comença el curs del Club Rugby Tarragona més ambiciós de la història

La Divisió d'Honor arrenca aquest dissabte i a Campclar amb una plantilla renovada, jove i de molta qualitat. Ho diu un Fernando López que obre així la seva tercera etapa a la banqueta. Els voltors no descarten res en l'inici d'una temporada tan atípica com il·lusionant.

La mitjana d'edat ronda els 23 anys dirigida pel veterà tècnic Fernando López, provinent de la base i que ja va dirigir el sènior les dues anteriors dècades. També ho va fer ben a prop d'aquí i en l'antic terreny de joc de Campclar. Ara s'acosta l'estrena del flamant camp de l'Anella Mediterrània. L'amistós de fa uns dies va acabar amb victòria del Club Rugby Tarragona.

RUGBY 4 MARÇ

La Divisió d'Honor Catalana és la primera categoria de l'especialitat a Catalunya. Els equips es divideixen en quatre grups amb sis jornades cadascun i els quatre campions jugaran la fase d'ascens. Dels quatre només un pujarà  a la Divisió d'Honor B espanyola, fita inèdita a la història del club.

La plantilla compta amb prop d'una desena de novetats respecte a la temporada anterior. Dissabte a les quatre, el Club Rugby Tarragona jugarà aquí mateix contra el Castelldefels.

Canvia't al 39 a la TDT