Tarragona no vol deixar passar l'oportunitat del tren-tramvia

L'Ajuntament de Tarragona no vol que el projecte del tren-tramvia s'eternitzi com d'altres al territori. En aquest sentit, el consistori ha engegat un procés participatiu amb entitats representatives de la ciutat per definir el seu posicionament respecte al projecte.

El tren-tramvia ha de suposar un abans i un després en la mobilitat del Camp de Tarragona, amb més de vint milions d'usuaris de transport públic anuals actualment.

La meitat d'aquests usuaris els genera la capital i és per això que l’Ajuntament de Tarragona vol crear un espai per a la participació i debat entorn del projecte, sotmès en aquests moments a informació pública.

Unes trobades que van començar aquest dimarts amb una primera reunió en què van participar una setantena d'aquestes entitats amb la participació d'assessors externs, i en què es va exposar el projecte que ara mateix està damunt de la taula. L'objectiu és que existeixin dues reunions més per acabar de definir el posicionament del consistori respecte a aquestes al·legacions. Des del consistori volen que aquestes aportacions serveixin perquè el projecte no s'encalli en el temps.

Ajuntaments, entitats, associacions, empreses i ciutadania disposen de 30 dies per analitzar i formular al·legacions a l’Estudi Informatiu i l’Estudi d’Impacte Ambiental del nou Tren-Tramvia presentat per la Generalitat.

 

Canvia't al 39 a la TDT