L'ADT Torreforta - CB Valls, dissabte i en directe a TAC12

Ja els tenim al Casal de Riuclar i quan queden tres dies per a la celebració de l'únic clàssic tarragoní de la Lliga EBA d'enguany. L'ADT Torreforta és cuer amb cap triomf en vuit jornades, i el Club Bàsquet Valls és líder tot i perdre la setmana passada.

Mentre que els de Ponent volen tirar d'orgull malgrat que estan virtualment descendits, els de l'Alt Camp necessiten sumar perquè tant Castelldefels com Igualada els persegueixen a poca distància. Queden quatre jornades de fase regular i l'anada va decantar-se a favor dels d'Oriol Pozo per 94 a 68.

derbi 24 febrer

Ara bé, l'ADT Torreforta ha canviat força per culpa de les baixes. Ni uns poden fer cas a la classificació ni els altres volen deixar passar l'oportunitat d'aconseguir un resultat profitós contra el primer classificat.

Sergio Rovira, concentrat amb la selecció de Guinea Equatorial, no es reincorporarà a la disciplina dels de Rafael Padín fins a finals de setmana. Pel cantó visitant, Roger Riu no arribarà a temps al partit per culpa de la lesió al turmell. Un derbi entre ADT Torreforta i Club Bàsquet Valls que explicarem en directe a TAC12, dissabte des de les 19 hores.