L'Ajuntament i Endesa s'uneixen per acabar amb els talls a Sant Salvador

Els talls de subministrament elèctric a Sant Salvador des de principis d'any han portat l’Ajuntament de Tarragona i Endesa a posar en marxa una taula de treball. Ho fan després de les queixes rebudes per part dels veïns de la zona d'Interblocs, que van haver d'afrontar els dies més freds de gener amb talls elèctrics de fins a 48 hores. Endesa ha lamentat la situació, que qualifica de puntual, i ha acordat amb el consistori actuar conjuntament per dimensionar la línia elèctrica a la demanda del barri.

L'empresa s’ha compromès a reforçar la xarxa de baixa tensió amb una segona línia elèctrica, però metre durin les obres, se n'instal·larà una de provisional per resoldre el problema de forma immediata. Pel que fa al consistori, s’ha posat a la disposició de la companyia els recursos de Serveis Socials, Territori i Guàrdia Urbana.

endesa1

D'altra banda, Endesa assegura que té previst un pla de millores a Sant Salvador i a tot Tarragona que inclou la modernització i digitalització de les infraestructures o la instal·lació de nou cablejat de mitjana i baixa tensió.