Serà de nou el matagegants de la Superlliga?

Anys enrere el Volei SPiSP va convertir-se en la bèstia negra de l'històric Unicaja Almeria, habitual líder de la competició i que sempre va caure al pavelló tarragoní. Ara s'intentarà repetir la història contra el Palma, que encapçala la taula classificatòria.

El 19 de febrer del 2011 el Volei Sant Pere i Sant Pau va donar la campanada en desfer-se de l'Unicaja Almeria per 3 a 1. Cristian Imhof, autor de 28 punts, va ser el jugador més destacat d'un triomf que va ser la portada esportiva d'aquell cap de setmana perquè els andalusos eren els líders indiscutibles de la Lliga.

Aquell conjunt tarragoní lluitava per la sisena plaça i per classificar-se per a la fase de campions. Des de llavors, l'Unicaja sempre ha estat l'únic club de Superlliga que s'ha oposat a la celebració de partits oficials al pavelló de Sant Pere i Sant Pau, argumentant que fa fred i que el sostre és excessivament baix. No serà el cas del Palma, que competirà satisfet, demà mateix i a les 5 de la tarda. Els balears es mantenen invictes després de 8 jornades i només han cedit 6 sets. És possible la sorpresa?

El Volei Sant Pere i Sant Pau és cuer amb cap victòria però fins ara sempre ha plantat cara contra qualsevol equip. Aquesta vegada el repte és superior perquè la plantilla del Palma és favorita a tot. Un Palma dirigit per Marcos Dreyer, exjugador del Volei Sant Pere i Sant Pau. Els de Vlado Stevovski podrien arribar al partit amb la infermeria buida per primera vegada en setmanes.