Gala Premi Mañe i Flaquer Nov 2021

Un 15% més de vehicles utilitza els Aparcaments Municipals de Tarragona des del canvi de tarifes

 

S'ha incrementat en un 15% els estacionaments rotatius i també la recaptació econòmica, tot i la reducció del cost de l'aparcament per un dia sencer.

Ja fa més d'un any que els aparcaments municipals de Tarragona van canviar la seva tarifa amb l'objectiu de fer d'aquests pàrquings, uns aliats pel comerç i la restauració de la ciutat. És per això que, entre altres modificacions, es va reduir a 5 amb 50 euros el cost per estacionar el vehicle tot el dia. Aquest canvi en la tarifa ha tingut uns resultats força positius, ja que els aparcaments municipals han incrementat el nombre de vehicles estacionats. També ha augmentat la recaptació en uns 200.000 €, el que suposa un 15% més de benefici, tot i que l'import del tiquet s'ha reduït a més de la meitat arran d'aquestes modificacions en la tarifa. 

Aparcaments té previst obrir una licitació per renovar la maquinària de control dels vuit aparcaments gestionats per l'empresa on, entre altres objectius, es podria controlar de forma remota tots els pàrquings o fer el pagament a través de telèfon mòbil. L'empresa també té previst obrir en els pròxims mesos 3 nous aparcaments que oferiran prop de 400 places per substituir l'antic pàrquing de la Tabacalera, que va tancar.