No t'aturis ara

El Nàstic busca a Olot la primera successió de victòries com a visitant després d'estrenar-se la setmana anterior a Badalona. Els de la Garrotxa travessen el pitjor moment del curs a la Segona B i estrenaran entrenador, Gabri, relleu del destituït Raúl Garrido. Un Olot que va caure l'altre dia contra el filial del Barça, que és penúltim amb onze punts i a dotze del Nàstic, i que no aconsegueix cap triomf des del 13 de desembre.

Serà el cara a cara entre la pitjor defensa, 19 gols encaixats, i el millor atac, el grana amb 24. Si avui s'acabés la primera fase, els locals caurien a la fase per la permanència i els visitants accedirien a la primera lligueta d'ascens.

Sense baixes per als de Toni Seligrat, la intenció és allargar l'estat de gràcia tant com sigui possible, i és que el Nàstic només ha perdut un cop i va ser a la primera jornada de les dotze consumides ja. De la victòria afortunada de la setmana anterior a Badalona a les moltes convincents al Nou Estadi, 

L'anada va acabar 2-0 favorable als interessos dels grana, que entraran en acció diumenge a les 16.30 hores com a primers de la Lliga amb set punts d'avantatge respecte al primer dels perseguidors que no superaria el tall previ. Qui tampoc avança és el luxemburguès, Lucas Prudhomme, que es desvincularà de l'equip sense gairebé protagonisme.