Nàstic - Barcelona B (3-1)

El líder accelera i mostra la seva cara més solvent per guanyar amb contundència el fins ara segon classificat i en l'inici de la segona volta de la Lliga. Els de Toni Seligrat encapçalen la taula amb 20 punts en 11 jornades i quan queden nou compromisos abans del tall d'accés a la segona fase.

La victòria s'ha cuinat a foc ràpid perquè en el primer minut l'avui titular Fran Carbia ha engaltat una volea dins l'àrea després d'una sacada de córner des de l'esquerra de Fullana. Deu minuts després el mateix Carbia ha aprofitat l'assistència de Carlos Albarrán des de la banda dreta per marcar el segon. També per l'escaire, com el primer del migdia, Brugui ha protagonitzat el tercer i definitiu per superar Tebas al minut 23. Gairebé a continuació, al 26' Mika Mármol ha retallat distàncies amb el 3-1 i traient profit d'un refús.

nass 2

El Barça B ha fregat el 3-2 abans del descans quan la falta picada per Jandro s'ha estavellat amb el travesser (41'). La segona meitat, com no podia ser d'una altra manera, ha arrencat amb domini visitant perquè el Nàstic no tenia cap necessitat de córrer riscos. Poques arribades, però, d'un Barça B que ha acabat el partit en inferioritat numèrica per la vermella a Álvaro Sanz, que ha agredit Pol Ballesteros.

Toni Seligrat ha pogut gestionar els esforços amb els homes de banqueta i pensa ja en el desplaçament de diumenge al camp del Badalona. Els tarragonins compleixen així tota una volta de Segona B sense perdre.