ADT Torreforta - Olivar (63-67)

Cinquena derrota en cinc enfrontaments de l'ADT Torreforta a la Lliga EBA. Els de Borja San Miguel milloren prestacions però no aconsegueixen encara el primer triomf del curs. L'equip ha començat i acabat bé el partit tot i que encara es mostra irregular en moments puntuals com el tercer període. En l'aspecte individual, també, hi ha davallades puntuals que acaben passant factura.

En qualsevol cas, la suma d'entrenaments i la tornada competitiva de Deng Mayot (12 punts i 9 rebots) incrementa el potencial dels de Ponent, que busquen encara algun reforç més per apuntalar la plantilla.  

Roger Vaqué ha pogut jugar malgrat que dies enrere va patir molèsties que el van impedir treballar al ritme de la resta de companys. El jugador més destacat pel cantó local ha sigut Nacho Condés gràcies als seus 13 punts i 12 rebots.

borja 16 gener

Un duel en què s'ha produït el debut de l'acabat de fitxar Gerard Estebanell, el jove base i escorta de 17 anys que prové del planter del CBT. Els de Ponent van inscriure'l ahir mateix perquè avui pogués completar els seus primers sis minuts com a jugador sènior.

L'EBA descansa la setmana vinent i l'ADT Torreforta entrarà de nou en acció el 31 de gener a Castelldefels per tancar així la primera volta de la fase regular. 

Parcials: 18-18, 11-17, 12-20 i 22-12. 

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2194461