La Superlliga 2 torna a mig gas

La COVID limita de valent la Superlliga 2 voleibol per contagis a diversos equips de la categoria. Volei SPiSP i Cèvol Torredembarra no pateixen positius però els tarragonins endarreriran el debut del 2021 per un brot a la plantilla del seu següent rival. 

Torna la Superlliga 2, però a mig gas per culpa d'una pandèmia que ja incrementa les dificultats dels equips. No és oficial per part de la Federació però tot apunta que el Volei SPiSP no viatjarà a Benidorm perquè els alacantins van ser ja baixa a la Copa Príncep la setmana anterior arran de positius de coronavirus. Va ser un dels dos participants, juntament amb el Mediterrani, eliminats abans de començar per la crisi sanitària. Això significa que, com a mínim, els cooperativistes no tornaran a l'acció fins al 23 de gener. 

CEVOL 12 GENER

Qui se salva dels brots i que ja en va patir un durant la segona onada és el Cèvol Torredembarra. Mentre que el Volei SPiSP va enllestir la primera volta amb 15 punts i a un de la lluita per l'ascens, el Cèvol en té 12 gràcies al digne debut a la categoria. No juga des del 12 de desembre i això pot passar factura a tothom.

El Volei SPiSP entrena sense oponent que el motivi a curt termini; el Cèvol es creuarà amb un València reforçat per una de les estrelles del torneig, Vicente Monfort. Sense ell, els valencians van emportar-se l'anada per 3-0. El Cèvol-València es jugarà diumenge a les 12 hores.