CBT - Jairis (73-67)

Batallador CBT per iniciar l'any al Serrallo amb victòria, la cinquena en onze partits, tot i la greu lesió de Víctor Vinós, que es perdrà el que resta de temporada a la Lliga LEB Plata. L'afectació als lligaments encreuats del genoll maltret ha estat la pitjor notícia que pot rebre un equip hores abans de jugar un partit. Tot i això, el rigor defensiu i la capacitat de treball han facilitat que el triomf es quedi a casa per signar un balanç notable de 5-6.

Va avisar Berni Álvarez dijous al programa Triple de TAC12: els rivals es reforcen i el Jairis murcià és perillós. I ho ha demostrat perquè s'ha mantingut amb opcions d'endur-se la victòria gairebé fins al final. Sense Vinós, els blaus perden alternatives des de fora, i per dins, Ferran Torres no ha entrenat les últimes setmanes per molèsties, malgrat que el d'Hospitalet de l'Infant "dissimula" millor que ningú amb la pilota en joc. Ferran ha liderat la pintura local amb 15 punts i vuit rebots mentre que Dani Tugores ha guiat la tarda amb 12 punts, 3 assistències i 19 de valoració.

cbt 11 gener

El cos tècnic tarragoní ha tornat a ser valent oferint més de 6 minuts al jove Marc Buscail per ampliar les rotacions i accelerar l'adaptació del planter a una competició tan exigent com la LEB Plata.

Agressiu, dominador del rebot ofensiu i més inspirat des de la zona de triple que altres dies, el CBT s'ha emportat un merescut triomf que l'allunya de la part perillosa de la classificació abans de rebre dissabte el Villarrobledo, també al Serrallo, i en el començament de la segona volta (19 hores). Ara bé, encara hi ha dos compromisos pendents de la primera contra Navarra i Benicarló.

Parcials: 19-14, 15-17, 18-17, 21-19

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2174082