Teresa Soria, la primera vacunada del Camp de Tarragona

Tret de sortida de la campanya de vacunació per la COVID-19 a la regió sanitària del Camp de Tarragona. L'equip d'infermeria i les vacunes han arribat a la residència Mare de Déu de la Mercè de Tarragona cap a les 14.30 hores i tot just mitja hora més tard s'ha administrat la primera dosi. La resident que l'ha rebut de la mà de la infermera Alba Martín ha estat Teresa Soria, de 74 anys i nascuda a Tarragona. A més de la Teresa, 87 residents i 18 treballadors del centre també rebran la vacuna

La segona persona en ser vacunada ha estat Lourdes Julià, que treballa a la residència. A partir del dimarts es preveu que es dugui a terme el mateix procés de vacunació a una altra residència de la regió sanitària. Tanmateix, la logística dels dies vinents i setmanes encara no està del tot definida i està subjecte a moltes variables.

Durant les pròximes setmanes i mesos s'aniran subministrant les vacunes per la resta del territori amb l'objectiu d'arribar al desembre del 2021 amb un 70 o 80% de la població catalana immunitzada.