Sant Pere i Sant Pau tindrà nova biblioteca l'any vinent

L'Ajuntament de Tarragona ha presentat aquest dimecres el projecte que preveu un nou espai de 800 metres quadrats i un pressupost de 190.000 euros. La biblioteca serà un espai diàfan dividit en diverses zones segons l'edat i amb una de silenci per a facilitar l'estudi.

Aquesta és la base del nou equipament que l'ajuntament de Tarragona licitarà aquest inici d'any i que s'ha de convertir en el nou punt cultural de referència a Sant Pere i Sant Pau.

Es substituirà d'aquesta manera l'actual punt de lectura, que presenta carències evidents. La inversió de 190.000 euros està prevista als pressupostos municipals que s'aprovaran la setmana vinent i s'espera que les obres puguin estar acabades abans d'acabar l'any 2021.

Des del consistori posen en valor l'aposta que es fa per acostar la cultura a tots els racons de la ciutat. Un nou projecte que avançarà en paral·lel al de la remodelació de la Biblioteca de Torreforta, a l'espera també de poder tirar endavant el projecte de la nova biblioteca central a la Tabacalera.