A ritme de Vicente Moreno

El Nàstic de Toni Seligrat avança al mateix ritme que el de l'últim ascens a Segona. El percentatge de punts guanyats per l'actual tècnic és idèntic al de l'històric entrenador valencià abans del Nadal.

Quatre victòries, quatre empats i una derrota: és el resum de la versió 2020-2021 de Toni Seligrat i que col·loca el tècnic al capdavant de la Segona B quan queda una sola jornada perquè es conclogui la primera volta. La Lliga és molt més curta perquè la temporada disposa de més fases però mitja dècada abans, el Nadal del 2015, el Nàstic de Vicente Moreno travessava una situació pràcticament igual a tan sols un partit de l'equador. No era líder, tot i que ho va ser des de la represa del nou any, però signava el mateix percentatge de punts que l'actual Nàstic. I quan diem idèntic no exagerem, era clavat.

vicente 22 desembre

Perquè els 16 de 27 punts de Seligrat i els 32 de 54 de Vicente Moreno signifiquen el mateix, emportar-se el 59,26% del total. Caldrà esperar per saber si el desenllaç del juny del 2021 serà com el del 2016 i, mentrestant, veus conegudes i reconegudes de l'últim projecte triomfant de l'entitat donen el seu suport total a l'entrenador d'ara. És el cas d'Adolfo Baines, mà dreta de Vicente i encantat amb les prestacions del conjunt grana.

L'únic equip que depèn d'ell per avançar el Nàstic en la primera volta és l'Andorra perquè arrossega dos partits menys. En qualsevol cas, la ratxa de vuit jornades sense perdre evitarà que la direcció esportiva acudeixi al mercat desesperadament.. També l'única necessitat, ara, la d'un porter que assumeixi la vacant de Wilfred i que competeixi amb un Gonzi que s'ha guanyat el dret a ser considerat com a nom fiable la segona volta.