"Max In Love - Respecta'm", una obra teatral interpretada i destinada a adolescents

 

El projecte tracta temes com la sexualitat, les drogues o conductes sexistes i convida al públic jove a reflexionar sobre aquestes qüestions.

Són alumnes de diferents centres educatius de Tarragona i són els protagonistes d'una història que vol reflectir la vida quotidiana per posar de manifest les qüestions que els preocupen i com les afronten en el seu dia a dia. Conceptes com la sexualitat, l'amor, les drogues o les conductes sexistes són alguns dels temes que es tracten en aquesta obra teatral per tal de convidar a reflexionar sobre aquestes qüestions. "Max In Love- Respecta'm" és fruit del treball d'aquests 7 joves que han estat seleccionats entre l'alumnat tarragoní en uns tallers coordinats per Antonio Gómez, impulsor del projecte i director de l'obra.
Aquest projecte ha estat impulsat per l'Ajuntament de Tarragona per tal d'aconseguir una millora de les condicions educatives dels joves per tal de prevenir conductes sexistes o de consum de drogues, és per això que l'obra ha estat interpretada davant de 800 alumnes de 4t d' ESO de la ciutat.