Tarragona, contra la violència masclista

Una pancarta amb el lema “Tarragona diu no a la violència masclista” custodiada pels principals representants polítics de la ciutat davant la porta de l’Ajuntament, ha presidit l’acte institucional per commemorar el dia internacional contra la violència masclista a Tarragona. 

Delegacions sindicals, càrrecs electes de diferents partits, amb la presencia també del subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, han subscrit amb la seva participació a l’acte, les reivindicacions incloses dins el manifest unitari impulsat per l’Institut Català de la Dona.  Un manifest que s’ha llegit durant la concentració i en què, entre altres reivindicacions, s’insta a diversos col•lectius professionals com periodistes, publicistes, policia, polítics o advocats, a evitar actituds o manifestacions sexistes que puguin alimentar el problema.

L’acte s’ha tancat amb el lament de la regidora de Serveis a la Persona Anna Santos  per la pobre resposta de la ciutadania a la concentració. Santos ha reivindicat la necessitat d’omplir la plaça de la Font com en altres ocasions, un fet que no s’ha produït, per mostrar el rebuig social a la violència masclista.