Manu Barreiro jugarà contra el Llorca

Serà aquest dissabte a partir de les 18 hores i al Nou Estadi, on el Nàstic no guanya des de fa 3 partits. Sumar ara permetria allunyar el descens i també un rival directe a la taula de la Segona Divisió.

Part de la sessió a porta tanca ha comptat amb la presència de Manu Barreiro, suficient per veure que té l'alta competitiva. Però el mateix futbolista admet que les molèsties a l'esquena no han desaparegut. El gallec ha acabat treballant en solitari a l'annex perquè sap que el seu paper contra el Llorca és primordial. Rodri no dubta pas de la seva participació aquest dissabte, al contrari.

Considera que serà l'ajuda perfecta per l'altre davanter titular, Juan Delgado, Dongou, Emaná o Maikel Mesa. 3 punts separen el Nàstic del descens però l'equip ha fallat cada vegada que ha pogut allunyar-se més. Els últims tres partits a casa han acabat amb empat o derrota. Davant hi haurà el Llorca de Curro Torres, amb un sol punt a domicili i en zona de descens.

Hi ha 5 punts de distància entre Nàstic i Llorca, que es veuran demà les cares a les 6 de la tarda. Uche, Djetei, Omar, Álvaro Bustos, Silvestre i Jean Luc són baixa per lesió, mentre que torna el migcampista Gaztañaga en complir un partit de sanció.