La Diputació aprova el pressupost amb un ampli consens

Aprovat el pressupost de la Diputació de Tarragona, amb els vots a favor dels grups de Govern, PSC i Convergència i Unió, més el grup d'Esquerra, que va aconseguir incloure algunes de les seves propostes. La CUP ha votat en contra d'uns pressupostos que preveu els 25 milions d'euros del Pla d'Acció Municipal pel 2018, el més alt de la història en la seva totalitat

Sense sorpreses en el plenari que ha aprovat el pressupost de la Diputació de Tarragona per a l'any 2018 i que ha comptat amb un ampli consens favorable, ja que només el grup de la CUP, amb un representant, hi ha votat en contra.

Els comptes per a l'any vinent arriben a prop de 148 milions d'euros, amb un augment pressupostari del 2'18 per cent respecte a l'any anterior, amb especial atenció al Pla d'Acció Municipal, al Patronat de Turisme, la xarxa de carreteres i la potenciació del coneixement i la cultura. Des del govern format per CiU i el PSC s'han defensat uns números fruit de la bona gestió de l'ens.

Els números han comptat amb el vot favorable del principal grup de l'oposició, Esquerra Republicana, que ha celebrat la inclusió de diverses partides proposades per la formació. L'únic vot en contra ha estat el del CUP, que l'ha justificat com una esmena a la totalitat, tant als comptes com al funcionament de la institució.

El plenari d'aquest divendres també ha servit per a la lectura del manifest elaborat en motiu del dia Internacional contra la violència envers les dones.