Un gol cada 22 minuts

El Nàstic depèn d'ell mateix per acabar la primera volta com a campió de l'hivern i també per gaudir del primer Nadal esperançador al Nou Estadi des del 2015. L'equip es mostra intractable al Nou Estadi on suma dotze gols els últims tres partits.

Seligrat té a tocar menjar-se els torrons més dolços a can Nàstic de l'última mitja dècada en què els motius per a l'optimisme van brillar per la seva absència. Els grana han marcat catorze vegades les últimes quatre jornades i 12 les darreres tres; és a dir que el porter rival s'acotxa per la pilota dins la xarxa del Nou Estadi un cop cada 22 minuts.

Com a millor atac del subgrup, el màxim golejador, però, en porta només tres, un honor que comparteixen Pol Ballesteros, Gerard Oliva i Brugui: els gols es diversifiquen entre nou cares diferents. Al darrere, mentrestant, no s'ha perdut la fiabilitat, al contrari, com a tercera defensa més destacada del curs amb cinc gols en contra en vuit partits.

GONZI

Tot sembla funcionar a la perfecció i només a l'espera de confirmar si Gonzi pot ser qui ofereixi estabilitat sota pals ara que Wilfred ha perdut la titularitat. 

Queda tan sols un compromís per acabar el 2020 i, per ser primer, el Nàstic ha de mirar cap a L'Hospitalet, un punt per sobre però amb un partit més. La primera volta es tancarà el mes de gener contra el Cornellà: fer un sis de sis convertiria els de Toni Seligrat en campions de l'hivern. L'Espanyol B-Nàstic es jugarà diumenge a les 12 del migdia amb el filial blanc-i-blau quart per sota amb cinc punts menys que els tarragonins.