Tarragona estrena una pista de patinatge de velocitat

Els clubs de patinatge en línia i de velocitat de la ciutat de Tarragona han guanyat un espai on entrenar després d’anys de reivindicació. L’Ajuntament ha habilitat l’espai interior del velòdrom de l'Anella Mediterrània per a la pràctica del patinatge. El nou equipament, ja inaugurat, ja l’utilitzen els clubs tarragonins.

Encara queda pintar i senyalitzar l’espai però la pista ja és operativa per als patinadors. El nou equipament s’ha habilitat a la corda interior del velòdrom de l’Anella Mediterrània, redimensionant les possibilitats de la instal·lació. En la inauguració del nou espai, l’alcalde Pau Ricomà ha justificat la necessitat de bastir una infraestructura llargament reivindicada pels esportistes.

L’espai servirà de pista d’entrenament pels components de la secció de patinatge en línia i de velocitat del Nàstic, però també del club Dojo i d’altres entitats vinculades a l’esport sobre rodes. Patinadors que fins ara havien d’entrenar al carrer i que ara han trobat una casa. La nova pista per exercitar-se en patinatge de velocitat, pressupostada en 38.000 euros, té 6 metres i 20 centímetres d’amplada, i estarà oberta també a la ciutadania.