El deute del CBT ha passat dels 1,5 milions inicials als actuals 600.000 euros

El conjunt blau preveu sanejar els comptes en 4 temporades. El superàvit de l'exercici anterior, previ pagament del deute històric, va ser de 90.000 euros. Les xifres permeten que la junta directiva del conjunt del Serrallo sigui optimista. I és que per aquest curs el pressupost contempla aconseguir un superàvit de més de 200.000 euros.


Les despeses a EBA no són les mateixes que a LEB. Per aquest motiu les previsions econòmiques del CBT de cara a l'exerici 2017-2018 són bones amb un pressupost de despeses per sota dels 450.000 euros. Un any enrere aquesta xifra superava els 600.000. Tan sols en personal l'estalvi en tancar els següents comptes podria ser de 50.000 euros.

Però el deute històric marca el dia a dia de la tresoreria. Mentre que la xifra minva de manera constant, els interessos afegits pel propi deute eviten que el descobert sigui ja pràcticament història. En qualsevol cas, la directiva del CBT creu que cal seguir la línia conservadora de les últimes campanyes. Creuen que el futur del CBT és esperançador. El deute històric va assolir una xifra rècord al seu dia d'1,5 milions d'euros, pràcticament el triple que l'actual.