Arriba a Tarragona la tercera edició de la setmana del Patrimoni

 

Per tercer any consecutiu l’Ajuntament de Tarragona commemorarà la declaració de patrimoni mundial de la humanitat. Com a dia central d’aquesta festa serà el diumenge 3 de desembre perquè s’obrirà a la ciutadania tots els recintes patrimonials. Aquest any com a novetat la música també hi tindrà un paper destacat.

El 30 de novembre farà disset anys que es va declarar Tàrraco com a Patrimoni Mundial de la Humanitat. És per això que des de la ciutat ho volen commemorar amb diversos actes, serà el tercer any consecutiu que es du a terme la setmana del Patrimoni Mundial.
A banda de la part Romana, Tarragona comparteix el patrimoni mundial dels castells i de la dieta mediterrània. Els diversos actes d’aquesta setmana del patrimoni arrencaran dilluns 27 fins el diumenge 3, precisament aquest últim dia serà el més destacat ja que s’obriran les portes a la ciutadania de tots els recintes patrimonials de la ciutat a banda del Museu Nacional Arequeològic, el Museu i la Necròpolis paleocristians i les vil•les romanes de Centells i els Munts. A més, en alguns d’aquests espais s’hi podrà gaudir de recreacions històriques i també de música, ja que els visitants podran sentir en directe peces castelleres i cançons de la Patum, uns sons que formen part del patrimoni mundial o també del cant dels ocells l’himne de l’ONU.