Sense guanyar al Camp d'Esports des de l'any de l'ascens a Primera

El Nàstic no suma tres punts a Lleida des del 2006. Ni tan sols ha aconseguit marcar, amb dues derrotes i un empat. Imposar-se a la Terra Ferma allunyaria a un dels rivals més durs de la Segona B.

L'1 a 0 del setembre del 2019 va suposar l'últim pas del Nàstic pel Camp d'Esports de Lleida, amb derrota de l'equip dirigit aleshores per Xavi Bartolo. Un Lleida Esportiu que comptava a les seves filies amb dos dels actuals jugadors grana, Joan Oriol i Marc Trilles, i que va quedar-se fora del 'playoff' pels pèls i per la pandèmia. Aquell Nàstic va ser inferior, especialment a la primera meitat.

El penúltim cop que els tarragonins van passar pel Segrià va ser la campanya 14-15, la de l'ascens a Segona amb Vicente Moreno. Aquella vegada, però, també van perdre per 1-0. L'octubre del 2014, Albístegi va desfer la igualada 20 minuts abans del final, provocant així la segona derrota del Nàstic al grup 3.

El Lleida Esportiu va estrenar el derbi la campanya 13-14 i poc després de la seva fundació com a hereu de la ja desapareguda Unió Esportiva Lleida. Hores abans de la nit de Reis del 2014 lleidatans i tarragonins van empatar sense gols, també amb Vicente Moreno a la banqueta. Quedaven poques setmanes per a l'espectacular ratxa de victòries del Nàstic de camí a la promoció perduda contra el Llagostera.

Toni Seligrat suma onze punts en sis jornades i és líder de la taula amb dos més que el mateix Lleida Esportiu. Guanyar i distanciar contundentment un dels grans candidats per pujar a Segona.

L'últim rècord inesborrable per al Nàstic va viure's l'any 2006 amb la mare grana i l'1 a 2 que va multiplicar les opcions d'un ascens a Primera que finalment va produir-se a les ordres de Luis César.