El millor Nàstic des de principis del 2017

El Nàstic signa la millor ratxa de resultats dels últims tres anys i mig. Des de llavors, a les ordres de Juan Merino i a la Segona Divisió, els grana no havien encadenat tres victòries i dos empats en cinc jornades. Motius per creure en un projecte cada vegada més solvent.

L'última vegada que el Nàstic va esgarrapar 11 punts en cinc jornades va ser el mes de març del 2017, a la categoria de plata. I cada cop és més habitual que la 'foto final' sigui alegre, satisfactòria i fins i tot eufòrica. Encara costa creure que el Nàstic hagi superat la dilatada depressió futbolística dels últims temps però la solidesa defensiva i la pólvora en atac és la combinació perfecta per a qualsevol aspirant a l'ascens: nou gols els dos últims partits, i tan sols tres en contra els darrers quatre caps de setmana. Seligrat s'ha guanyat el crèdit, ara bé, alerta que l'època de flors i violes serà passatgera i que caldrà remar de nou contracorrent, com gairebé sempre.

nas ok 1 desembre

La igualtat del subgrup és exagerada, els filials són irregulars tot i que ningú s'ha despenjat encara de l'anhel per pujar ni el malson del possible descens. Guanyar al camp del Lleida Esportiu seria capital per al Nàstic. Perdre equilibraria les credencials dels favorits de la temporada. Els de la Terra Ferma van caure la jornada anterior contra el Barça B.

El Nàstic tornarà demà dimecres als entrenaments amb la recuperació del sancionat Carlos Albarran de cara al derbi català de diumenge a la tarda. Jesús Rueda, Marc Trilles, Gerard Oliva i Pol Prats són dubte per lesió.