El Serrallo rep el distintiu de Vila Marinera

Potenciar turísticament el barri del Serrallo de Tarragona destacant la seva faceta marinera. Aquest és l'objectiu del segell de Vila Marinera que aquest divendres ha fet entrega l'Agència Catalana de Turisme.

El barri del Serrallo de Tarragona ha rebut aquest divendres de la mà de l'Agència Catalana de Turisme el distintiu de Barris i Viles Marineres. Amb aquest reconeixement, el govern català destaca la llarga i antiga tradició pesquera d’aquest barri de la ciutat lligada amb la gastronomia i la cultura del món mariner.

La marca té com a objectiu segmentar la promoció turística dels diversos municipis. Un premi que s'ha agraït des de l'Ajuntament de Tarragona. També han mostrat la seva satisfacció pel guardó des del Port de Tarragona, responsable en gran part de la remodelació en les darreres dècades d'un barri que creuen que una distinció com aquesta ajudarà a promocionar a l'exterior.

Cambrils és l’altra població del Camp de Tarragona que també ha rebut aquest segell. A tot Catalunya el tenen un total 12 municipis.