Reis Mags sense cavalcada

Els Reis Mags d'Orient arribaran novament a Tarragona per mar el 5 de gener a la tarda, però no podran dur a terme la tradicional cavalcada pels carrers de la ciutat a causa de les restriccions imposades per la pandèmia.

Tot i això, Melcior, Gaspart i Baltasar rebran a la seva arribada les claus de la ciutat per part de l'alcalde Pau Ricomà per tal de que puguin realitzar el repartiment dels regals a les cases tots els nens i nenes de Tarragona.

vaixell

Per tenir-ho tot preparat, a més, els seus patges arribaran uns dies abans. D'aquesta manera, es disposarà d'un servei de visites guiades a càrrec dels patges reials que, tot i que estaran treballant intensament posant a punt les dotze carrosses i preparant els regals, explicaran als nens i nenes tota mena de detalls d'aquesta nit tan màgica i tots els qui vulguin podran deixar la seva carta a la Bústia Reial.

La visita està adreçada als nens i nenes de 0 a 10 anys acompanyats d'un adult. Per evitar aglomeracions i cues hi haurà un servei en línia de reserva d'invitacions.