Il·lusió dos anys i mig després

Que l'últim triomf suposi un abans i un després en la trajectòria grana dels últims 32 mesos. El Nàstic travessa el moment més dolç dels últims temps. Pot semblar exagerat però combinar el descans d'aquest cap de setmana amb la increïble victòria de l'anterior ofereix un respir just quan l'afició i la plantilla creuen més que mai en el projecte.

L'últim cop que el Nàstic va sentir-se tan bé com diumenge, el juny del 2018 quan va signar la salvació a la categoria de plata. Tot allò que va venir després van ser disgustos amb el descens i el posterior intent frustrat de tornar al futbol professional. Quan menys ho esperava tothom, en inferioritat numèrica i amb 0-2 en contra, la remuntada contra l'Andorra podria ser (o hauria de ser) l'excusa que sacsegi els fonaments d'una entitat trista des que va perdre la regularitat esportiva fa gairebé mitja dècada.

nas 19 novembre

Si Seligrat i els seus aprofiten la victòria, el descans d'aquest cap de setmana serà gairebé un regal per assaborir la primera plaça de la Lliga.

Ningú obvia, però, que el lideratge del Nàstic és circumstancial per la multitud de partits ajornats. Ara bé, amb tres punts menys, la llosa de no jugar diumenge seria excessivament pesada. Al capdavant de la taula o no els tarragonins no competiran de nou fins al 29 de novembre i a casa contra L'Hospitalet.

Canvia't al 39 a la TDT