L'oposició demana solucions a la revocació del POUM

Preocupació màxima per la incertesa que genera la situació creada per la sentència del Suprem i convenciment que s'ha d'aprofitar l'oportunitat que genera la redacció d'un nou document. Aquestes són algunes de les reaccions que ha suscitat la revocació del POUM als diferents grups municipals de l'ajuntament de Tarragona.

Des del principal grup de l'oposició, el PSC han qualificat de molt greu la situació i han demanat al govern i a la Generalitat que es posin a treballar immediatament per a evitar la paràlisi urbanística de la ciutat. També han criticat al govern que minimitzi la situació creada i ho aprofiti en termes polítics.

També s'han mostrat molt preocupats per la situació generada des de Ciutadans, des d'on han criticat durament la demanda presentada per CLH. Creuen que la notícia colpeja encara més el creixement de la ciutat.

Des del Partit Popular han demanat que els treballs del nou text comencin com abans millor i que el govern no tiri enrere projectes essencials.

Mentrestant des de la CUP han volgut veure la notícia com una oportunitat per a poder revertir tots els aspectes de l'anterior pla que afectaven la construcció d'un urbanisme més sostenible per a la ciutat.

Ara el treball d'un nou planejament permetrà mostrar de nou les propostes de cada grup per a buscar el consens més ampli possible de cara al nou text