El futur de Brugui està en joc

El jugador més determinant del Nàstic s'ha guanyat el dret a liderar l'actual projecte però acaba contracte el 30 de juny. Si el club no enllesteix un acord aviat, el futbolista podria negociar, a partir del gener, amb qualsevol altre equip i marxar de Tarragona lliure.

El Nàstic haurà d'esforçar-se perquè Brugui continuï com a grana a partir de l'estiu. El gironí suma gairebé mitja dècada com a grana entre el filial i el primer equip, i ha guanyat protagonisme lentament per acabar sent l'efectiu més determinant de l'actual primera plantilla, no tan sols pels dos gols en la remuntada contra l'Andorra. Secundari sense fer soroll en anteriors èpoques, també a Segona i on va arribar a jugar de lateral, la cotització de Brugui s'ha disparat, però la renovació segueix lluny. Evitar l'estira-i-arronsa seria providencial per convèncer un jugador prudent que evita pronunciar-se i que té com a prioritat el Nàstic.

DDR Peça Nàstic Brugui renovació pendent novembre 2020

Que el Nàstic pugi a Segona serà un aspecte més que important a l'hora d'acordar la continuïtat de qualsevol jugador a l'alça. Però, abans d'això, el blindatge contractual serà inexistent des del gener. La direcció esportiva disposa d'un mes i mig per allunyar possibles alternatives i completar un gest cap al qual podria ser, si tot va bé, el pilar vetebrador del Nàstic d'ara i dels pròxims anys.

La plantilla descansarà aquest cap de setmana com a líder de la Segona B amb vuit punts en cinc jornades.

Canvia't al 39 a la TDT