Alerta a la davantera del Nàstic: sense Barreiro ni Uche

El gallec pateix molèsties a l'esquena que l'han impedit exercitar-se avui i el nigerià és baixa segura contra el Llorca dissabte. Mentrestant, Emilio Viqueira defensa el rendiment de l’equip i el paper del tècnic, Rodri.

Uche i Barreiro han marcat més de la meitat dels gols del Nàstic a la Lliga, 10 dels 18. Però avui cap dels dos ha treballat a les instal·lacions de Salou. El nigerià serà baixa segura. i els relleus naturals són Dongou i Emaná, però cap dels dos té ritme competitiu. Mentrestant, Juan Delgado no aprofita les oportunitats de Rodri.

Guanyar dissabte el Llorca seria fer un pas de gegant per primer cop aquesta temporada, i també allunyar el descens a més d'un partit de distància. En cas contrari, un rival directe 8 punts per sota reviscolaria. Els murcians, per cert, acumulen 1 sol punt a domicili aquest curs.

Viqueira treu pit per valorar la millora del Nàstic des de l'arribada de Rodri a la banqueta. Un any enrere els grana eren els cuers. Per dissabte, Rodri recuperarà el migcampista Jon Gaztañaga, baixa la setmana passada per acumulació de grogues.