CBT - Albacete (68-79)

El CBT només guanya com a visitant a la LEB Plata. Tercera derrota en tres partits al Serrallo contra un Albacete més regular i que ha tret profit de la fragilitat de l'equip local durant part del duel. La derrota deixa els de Berni Álvarez amb un balanç de 2-4 i abans de tancar el primer tram de campionat a la pista de L'Hospitalet, dissabte vinent (20 hores).

Ferran Torres ha estat el millor del CBT, amb 12 punts, 5 rebots i 15 de valoració. L'absència de Jordi Barberà, que va patir un fort cop a l'espatlla aquesta setmana, ha limitat les opcions de banqueta dels tarragonins, que ja van recuperar la jornada anterior el base i capità David Fernández.

cbt 14 novembre

L'Albacete, liderat per Ryan Ejim amb 20 punts, no ha estat especialment superior en cap faceta del joc però n'ha tingut prou accelerant les prestacions durant el tercer període per escapar-se en el marcador de manera insalvable. Un marge a l'electrònic existent ja des del primer quart i que ha dificultat l'inici del CBT, que haurà d'esperar, com a mínim, fins al 5 de desembre i contra el Cornellà per guanyar un partit al seu pavelló.

Parcials: 19-28, 21-18, 12-21 i 16-18.