El ridícul de l'últim Andorra - Nàstic no es repetirà

És gairebé la promesa de Toni Seligrat abans de disputar diumenge al migdia el partit previ a l'aturada competitiva de la setmana vinent. L'equip dels Pirineus es manté invicte i l'any passat va desfer-se dels grana per 0-3.

Seligrat no permetrà que l'Andorra sigui de nou un vendaval durant dues hores al Nou Estadi tal com va succeir el 2019 i encara amb Xavi Bartolo a la banqueta del Nàstic. El 0 a 3, la superioritat visitant i la desfiguració futbolística dels locals va suposar la cara més fosca de tota la temporada. No es repetirà la història.

NASTIC 13 novembre

El cos tècnic no descarta disposar de tota la plantilla a excepció del sancionat Trilles i Lucas Preudhomme, convocat amb la selecció de Luxemburg. L'Andorra és segon amb sis punts, un més que el Nàstic, i no coneix la derrota amb tres empats i una victòria. La va signar fa pocs dies i contra el Barça B.

El conjunt dels Pirineus voldrà més pilota que la majoria d'oponents que trepitgin Tarragona la resta del curs. Els grana, amb obligacions; les de sempre, però conservant la tranquil·litat. Un Nàstic-Andorra que començarà diumenge a les 12 hores.