Classificació fictícia

 
 
La majoria de rivals a la Segona B acumulen menys partits que el Nàstic per ajornaments i descansos. Tot i que els grana són tercers, la recuperació futura de compromisos pendents els deixaria, si no reaccionen abans, lluny de la lluita per pujar de categoria.

Jugar a futbol és, més que mai, una sort perquè la Lliga no ha fet més que començar i ja són set els participants que s'han deixat cites pel camí. Per això no és casualitat que els quatre "intocables", Andorra, Prat, Nàstic i Badalona, ocupin quatre de les cinc primeres posicions sense signar pas registres notables. Extrem és el cas del Llagostera, que no competeix des del 10 d'octubre, únic dia que va entrar en acció, o el de Lleida, Cornellà i Olot que encadenen dos diumenges sense futbol ni a casa ni com a visitants. 

calendari nastic 10 novembre

El Nàstic tan sols ha signat un triomf de quatre possibles amb dos empats i una derrota. El partit de diumenge contra l'Andorra serà l'últim abans de l'aturada grana del cap de setmana del 21 i 22 de novembre.

I atenció perquè queden només cinc compromisos durant el 2020 dins el nou format de 20 que preveu premi gran inicial per als tres millors: hi ha menys temps de reacció que mai i l'habitual solvència en el joc ha de plasmar-se urgentment en victòries encadenades. La plantilla tornarà a la feina aquest dimecres per preparar el duel contra un Andorra a l'alça pel triomf contra el filial del Barça.