El recinte firal de Tarragona obrirà la setmana que ve per acollir persones sense sostre

A partir de la setmana que ve les portes del recinte firal de Tarragona s’obriran poques hores abans del toc de queda per totes aquelles persones sense sostre. Creu Roja està acabant d’enllestir aquest espai que podrà acollir a una cinquantena de persones. Aquí es cobriran totes les seves necessitats amb dutxes, calefacció, llit, sopar i esmorzar.

Per aquest motiu des de l’Ajuntament de Tarragona fan una crida als municipis del voltant perquè també ofereixin aquest servei. El consistori vol evitar el que va passar durant el confinament amb l’alberg que es va muntar al pavelló del Serrallo on la demanda d’usuaris es va augmentar més del previst.

alberg1

Aquesta vegada l’operativa serà diferent que el passat mes de març. Entre d’altres també es farà una PCR als usuaris per protegir a la resta i els voluntaris.

L’operativa ja preveu que si hi ha un confinament total, aquest espai es convertirà en un alberg de 24 hores. Més enllà de l’actual situació, l’Ajuntament de Tarragona té sobre la taula el projecte d’obrir un equipament municipal per oferir un sostre a tothom que el necessiti més enllà de la pandèmia.