Més d'una cinquantena de persones reclamen recursos per al CAP Jaume I

Concentració aquesta tarda davant del CAP Jaume I de Tarragona per reclamar més recursos per un dels principals centres d'atenció primària de la ciutat. Els usuaris creuen que el servei que els prestén es deficitari i que en molts casos no se'ls atén correctament.

Més d'una cinquantena de persones s'han concentrat a les portes del CAP Jaume I de Tarragona per reclamar un increment de recursos en aquest centre. Amb el recolzament de col·lectius veïnals, el Grup de Treball en Defensa de la Salut Pública hi ha denunciat les deficiències en el servei que es presta a la ciutadania. Consideren que, tal com passa amb els centres d'atenció primària de Bonavista i la Granja, el CAP Jaume I també està saturat i necessita de més recursos i millors condicions laborals per al personal sanitari.

Les queixes pel que fa al servei d'aquest CAP van en dues direccions. D'una banda, critiquen les limitacions de l'atenció telemàtica en comparació amb les visites presencials i, de l'altra, asseguren que també costa molt ser atès per telèfon i això provoca que es generin llargues cues d'usuaris a les portes del centre.

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública ha entregat les reclamacions al Departament de Salut però reclamen una resposta i que acabin arribant els recursos que es prometen.