Berni només pateix expulsions a la Lliga EBA

Curiosa estadística la del tècnic del CBT. En 5 anys a la LEB mai ha acabat fora de la banqueta un partit. En canvi, a la Lliga  acumula 3 expulsions en menys de 3 anys. L'actuació de l'àrbitre durant la derrota a Mataró va treure de polleguera Berni Álvarez.

Abans de la pròrroga, el CBT tenia el partit de cara contra el Boet Mataró, un acabat de pujar a la Lliga EBA i que rebia un acabat de baixar però farcit de baixes.

Joan Guixens, júnior dels del Serrallo, va ser protagonista de l'acció que va desencadenar la ira de Berni Álvarez. Els locals forcen el temps afegit i escombren el CBT, desubicat per la polèmica i que acaba sense entrenador, amb derrota per 90 a 77. És el tercer cop que expulsen Berni a la Lliga EBA, una situació que mai ha experimentat, en canvi, a les Lligues LEB Or i LEB Plata.

Tot i encadenar dues setmanes sense guanyar el CBT se situa a només dues victòries del líder de la Lliga EBA, el Masnou, i amb un partit menys. Encara sense Adrià Duch, Michael Balkovic i MIJAILO ESVONAR, el CBT rebrà diumenge el Menorca a partir de les 3 de la tarda. A l'altre grup, el Valls rebrà el Pardinyes, primer classificat una victòria per damunt.