Un Nàstic de playoff com a visitant però de descens al Nou Estadi

Els grana sumen més punts fora de casa que no pas com a locals. Amb 11, l'equip és el quart millor de la categoria quan s'allunya del Nou Estadi. En canvi, a casa, és el penúltim amb només 7.

Un misteri de difícil solució però que podria significar que el futbol de Rodri se sent més còmode quan no té l'obligació de dominar el partit que quan es basa en les transicions ràpides. La lectura és superficial perquè el Nàstic no sempre regala la pilota, sí que és cert però que amb Carreras l'equip disposava de la pilota durant més temps de partit. Però allò no va funcionar. Casualitat o no, el nou tècnic és molt fiable fora de Tarragona amb 3 victòries, 1 empat i dues derrotes, i amb 9 punts dels últims 12. En canvi, a Tarragona no guanya des de l'11 d'octubre.

L'últim precedent similar ens porta a la temporada 2009-2010 quan amb César Ferrando i Luís César el Nàstic va tancar l'any amb més punts com a visitant, 29, que no pas a casa, amb 21. Els grana rebran diumenge el Llorca al Nou Estadi, rival directe 5 punts per sota i que ocupa places de descens a la Segona B.