Nàstic - Badalona (0-0)

Empatar no serveix. El Nàstic suma el primer punt del curs, continua sense guanyar i tan sols domina el rival a les acaballes en què, de nou, l'àrbitre s'ha equivocat en contra dels interessos grana.

Si el col·legiat del Nàstic-Badalona no hagués invalidat el gol de Trilles (78') per fora de joc inexistent és possible que Tarragona dormís avui amb tres punts a la butxaca. També si una falta a la frontal sobre Albarran (92') s'hagués assenyalat a dins l'àrea perquè és just on comença la infracció del defensa visitant. Més enllà d'això, de dues jugades per a la polèmica que tornen a perjudicar el Nàstic, la tònica de la tarda ha estat la del domini de les defenses per sobre de la creativitat i, especialment, la capacitat per definir: el Nàstic s'ofega més enllà de la línia de tres quarts.

Gonzi sota pals en substitució del lesionat Wilfred i Thomas Amang com a relleu de Pedro Martín han estat les principals cares noves de la proposta d'inici de Toni Seligrat, conscient del perill d'apostar pels mateixos noms que van acumular excessius minuts a la Liga i a la Copa Federació. Ni Amang ni la resta de jugadors ofensius dels locals han brillat avui, tampoc ho han fet pas els badalonins. Un parell d'intents des de fora de l'àrea de Brugui i Joan Oriol han estat l'únic destacable del Nàstic abans del descans.

nasnasokoknas

Ja en direcció al Gol de Muntanya, Thomas Amang ha arribat tard a una centrada des de la dreta de Gerard Oliva. El mateix atacant de Riudecanyes ha disposat d'una de les ocasions més clares buscant el racó a la dreta i entre defensors rivals, però la pilota ha marxat alta (54'). L'intent de Seligrat de sacsejar el duel amb cinc canvis ha funcionat a mitges perquè, tot i que és just quan s'ha produït l'únic tram en què el Nàstic ha dominat clarament, el gol ha brillat per la seva absència.

A banda del cop de cap anul·lat a Trilles després d'una centrada des de l'esquerra, Carbia i Ribelles han topat amb la mala fortuna amb el xut del primer dins l'àrea que refusa el segon accidentalment; l'esfèric impacta amb el pal per deixar els grana amb la mel als llavis. Un dels homes de refresc, Joel Lasso, ha encadenat un parell d'oportunitats que tampoc han pogut acabar amb un 0-0 que manté el Nàstic a la part baixa de la Segona B amb tan sols un punt de sis possibles.

El següent compromís es disputarà també al Nou Estadi i a porta tancada; serà diumenge i contra l'Olot (12 hores).